Світлана Лобода, Ані Лорак, Наташа Корольова і звичайно ж Таїсія Повалій - всі ці артистки до війни, виступаючи на росТБ, мало не зі сльозами на очах розповідали, як вони люблять свою рідну Україну і співали народні пісні. Ось тільки розповідати це одне, а довести, коли цього вимагають обставини - зовсім інше.

Стало відомо, що Народна артистка України Таїсія Повалій не тільки не знайшла слів, щоб висловитися з приводу війни в Україні, яку розв'язав Володимир Путін, але і вважає нормальним веселити російський народ в той час, як на батьківщині в страшних муках помирають тисячі невинних мирних жителів і гинуть сотні дітей від агресії окупантів. Схоже, артистка геть втратила залишки совісті і почуття самоповаги.

Народна артистка України не посоромилася вийти на сцену Кремля з посмішкою на обличчі.

І це при тому, що мама, невістка і маленький онук співачки зараз в Україні під обстрілами російських військ.

Для довідки, 38-річний Денис Повалій з 2015 року одружений на киянці Світлані вихровий, а в 2019-му році у пари народився син Дем'ян. Подружжя живе в Києві, але зараз Денис разом з мамою виступає для публіки РФ.

Так, українська співачка Таїсія Повалій напередодні виступила на сцені Кремля разом з Миколою Басковим і Стасом Михайловим. Артисти стали учасниками премії"Шансон року 2022".

У дуеті з російським естрадним співаком Стасом Михайловим Повалій заспівала їх спільну пісню "що з тобою? Як же я?".

Відзначимо, що 57-річна Таїсія Повалій народилася в селі Шамраївка в Київській області. Свого часу вона була народним депутатом Верховної Ради України. Співачка отримала звання Народної артистки України, проте в останні роки проживає і працює на території Росії.

Повалій, незважаючи на свою популярність і медійність, промовчала про російське військове вторгнення і територію України. У той же час її колеги по сцені Микола Басков і Стас Михайлов підтримали рішення Путіна щодо захоплення України і продовжують активно поширювати російську пропаганду в своїх соцмережах.

Раніше Hyser писав, що Зеленський зробив важливу заяву: "зможемо воювати з Росією ще 10 років".

Також наш портал повідомляв, що десантники знищили 5 танків, 10 БМП і БТР з російськими морпіхами.

Нагадавши, у Зеленського розповіли про перемогу України: Росія стане країною-ізгоєм.