Вже більше 50 днів ЗСУ героїчно тримають оборону України, незважаючи на переважаючі сили противника і постійні авіабомбардування, артилерійські та ракетні обстріли. Українські хоробрі воїни кажуть, що не зрадять присязі на вірність Україні і захищатимуть її незалежність до останнього. Разом з тим всіх цікавить питання, коли вже ця війна закінчиться. У Верховній Раді України проаналізували всі обставини і дали свою відповідь.

Стало відомо, що гаряча фаза війни Російської Федерації проти України завершиться через два-три тижні, а повністю війна повинна завершитися протягом двох-трьох місяців. Таку думку 18 квітня в ефірі національного телемарафону, який транслював в YouTube канал "Україна 24" висловив нардеп від" Слуги народу", член парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський.

Депутат переконаний, що жорстокі бої не триватимуть довше двох-трьох тижнів.

Одним з основних аргументів на користь такої думки є те, що українські військові настільки успішно знищують російських окупантів, що цим сильно деморалізували ворога. Разом з тим, ЗСУ показали світу, що навіть, не будучи в НАТО, Україна здатна здобути перемогу, а тому її потрібно підтримати поставками серйозних озброєнь.

"Враховуючи результати, які у нас є на сьогоднішній день, враховуючи, що наші Збройні сили продемонстрували, як вони можуть відтісняти ворога з українських земель, враховуючи те, що західні партнери змінили свою думку щодо того, що Україні необхідні терміново нові зразки озброєнь, і вони вже надходять до ЗСУ, я прогнозую, що гаряча, рішуча фаза війни – це два-три тижні, а війна повинна повністю завершитися протягом двох-трьох місяців", – вважає член Комітету Верховної Ради України з питань безпеки, оборони та розвідки.

Разом з тим, на Заході вважають, що війна Росії проти України може затягнутися на довгострокову перспективу. Так, наприклад, державний секретар Ентоні Блінкен у розмові з європейськими союзниками розповів, що США вважають, що війна в Україні триватиме до кінця 2022 року.

Раніше Hyser писав, що Зеленський зробив важливу заяву: "зможемо воювати з Росією ще 10 років".

Також наш портал повідомляв, що десантники знищили 5 танків, 10 БМП і БТР з російськими морпіхами.

Нагадавши, у Зеленського розповіли про перемогу України: Росія стане країною-ізгоєм.