РЕЦЕПТ:

  • Стегно індички-0,5 кг;
  • Картопля - 1 шт;
  • Морква-0,5 шт;
  • Лук-пол головки;
  • Масло вершкове-30 гр;
  • Яйце - 1 шт;
  • Борошно - 3 стіл.ложка;
  • Сіль і перець - за смаком;
  • Кінза-пів пучка;
  • Перець духмяний-4 горошини.

Приготування супу з галушками складається з декількох нескладних етапів:

  • варимо бульйон,
  • обсмажуємо овочі,
  • замішуємо яєчно-сметанне тісто для галушок,
  • а потім буквально в два рахунки з'єднуємо все воєдино.

Отже, приготування починається з варіння бульйону. Для цього філе (куряче, індичка або інше) потрібно промити і опустити в каструлю для варіння. Туди додати невелику цибулину і моркву, а також лавровий лист, сіль і перець.

З моменту закипання філе потрібно варити на невеликому вогні 25-30 хвилин, до готовності. При цьому час варіння бульйону залежить від розміру м'ясного шматочка.

Тим часом можна очистити і нарізати маленькими кубиками картоплю. Викладаємо картоплю в бульйон і після закипання варимо 8-10 хвилин, до м'якості. Час варіння залежить від сорту картоплі і розміру шматочків.

Помішуючи лопаткою, на сковорідці обсмажуємо дрібно натерту моркву і цибулю на невеликому вогні 5-7 хвилин.

Коли картопля стане м'яким, додаємо в каструлю обсмажені овочі.

Тепер готуємо тісто для галушок:

  • змішуємо в глибокій мисці яйце і масло 82%-ої жирності;
  • додаємо борошно;
  • замішувати.

За допомогою двох чайних ложок, набираючи по 0,5 ч.ложки тіста, формуємо з тіста галушки і опускаємо їх в киплячий суп.

Доводимо суп з галушками до кипіння, варимо 5-7 хвилин. За цей час
галушки спливуть на поверхню і значно збільшаться в розмірі.

Додаємо зелень.

Нагадавши, Зеленський зробив важливу заяву: "зможемо воювати з Росією ще 10 років".

Тим часом, як ми повідомляли, десантники знищили 5 танків, 10 БМП і БТР з російськими морпіхами.

Раньше у Зеленського розповіли про перемогу України: Росія стане країною-вигнанцем.