Арсен Аваков прогнозує, що життя Путіна обірветься в результаті дій його ж наближених. Екс-міністр зазначає, що може бути кілька варіантів розправи з російським президентом-агресором.

За його словами, міф про могутність російської армії зруйнований і це може обернутися для Путіна непоправними наслідками, повідомляє Главред.

"До чого це призведе? Це може торпедувати його (Путіна, - ред.) еліту зсередини. Ми не знаємо, як це станеться. Ми знаємо тільки, що більшість тиранів Російської імперії, як і в усьому світі, закінчували погано. Або його вранці знайдуть задушеною шовковою хусткою, або скажуть, що він героїчно помер від якоїсь хвороби, або десь його інтернують, як було з Горбачовим. Або з ним буде те ж, що і з Каддафі в Лівії. Ніхто цього не знає", - сказав Аваков.

Екс-міністр також нагадав долю диктатора Муаммара Каддафі, який загинув при спробі втечі з країни.

"Я був у Лівії за рік до смерті Каддафі. У країні було все спокійно, пропаганда працювала на 100%. Вони рибу не ловили, бо лінь було, вона в морі вмирала від старості. Доплачували кожному нафтові долари. Ну то що? Тому що це доля тиранів. Не можна протиставляти себе цивілізованому світу. Зараз Україна бореться за цивілізований світ. А він (Путін, – ред.) є зло. А зло скінчиться", - зазначив Аваков.

Нагадаємо, раніше Арестович розповів, як Україна покарає Путіна.

Тим часом, СБУ показала відео, на якому Медведчук тремтячим голосом просить, щоб його обміняли.

Також повідомлялося, що український дідусь нагодував кадирівців бринзою з щурячою отрутою.