Щоб припинити постачання військової допомоги в Україну, Путін може зважитися на крайні заходи, зокрема, завдавши удару по одній з баз Альянсу.

Крім того, зростають ризики ударів по конвоях і повітряних суднах, які постачають партнерські озброєння на територію України.

Як повідомляє Обозреватель, такий прогноз озвучив перший радник британського уряду з національної безпеки Пітер Рікеттс в коментарі виданню Daily Mail.

"Швидше за все, я думаю, вони шукають якийсь спосіб запобігти або обмежити цей потік зброї в Україну для підтримки Збройних сил України. Значить, ми можемо побачити атаки на конвої або літаки, що доставляють зброю із заходу. У крайньому випадку, можливо, якийсь ракетний удар по базі НАТО, де готували озброєння для України. І це, безумовно, поставить перед країнами НАТО справжню дилему", – переконаний Рікетт.

Він також зазначив, що від Путіна можна очікувати використання ядерної зброї в Україні. Однак, за словами Ріккета, це лише погіршить становище Росії і призведе до ще більш серйозної ізоляції в світі.

Нагадаємо, Путін розпорядився створити спецквартири, в яких він утримує в якості заручників сім'ї своїх наближених.

Також стало відомо, що російські військові влаштовують перестрілки між собою.

Крім того, росіяни масово здаються в полон. Вже самі дзвонять на гарячі лінії.