Коли канцлер Австрії Карл Негаммер зустрічався з Президентом Росії Володимиром Путіним, то він для себе відзначив лише одне - господар Кремля живе у власному вигаданому світі і залагоджує вигадані собою ж проблеми. А все через те, що на всі розповіді Негаммера про злочини російської армії, Путін тільки те й робив, що говорив про недовіру до західних джерел і організацій. Більш того, глава Кремля заявив, що Росія однозначно переможе у війні, яку почала на теренах України.

Так, в офісі Президента України прокоментували віру Путіна в перемогу і заявили, що виграти війну проти України Кремлівському диктатору не вдасться.

Про це заявив в Twitter 17 квітня радник голови офісу президента України Михайло Подоляк. Він зазначив що" перемоги " Росії не буде, тільки – поразка.

Так політик прокоментував заяву канцлера Австрії Карла Негаммера, який після зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним розповів, що лідер країни-агресора "вірить, що виграє у війні".

Радник глави офісу Президента Михайло Подоляк вважає, що ілюзії Путіна можуть призвести до трагедій.

"Ілюзії такого масштабу завжди призводять до трагедії. Росія програє. У військовому, економічному та географічному сенсах,
- зауважив Михайло Подоляк.

Радник глави ОП також зробив висновок, що після цієї війни Росія залишиться країною-вигнанцем "з негативним профілем в підручниках історії".

Зазначимо, що Володимир Путін хоч і скаржився канцлеру Австрії на важкі наслідки санкцій для Росії, проте продовжував стверджувати, що "спецоперація" проти України необхідна".
"Я думаю, що він зараз знаходиться у своїй власній військовій логіці, розумієте? Він вважає, що війна необхідна для гарантій безпеки Російської Федерації. У нього немає довіри міжнародному співтовариству. Він звинувачує українців у геноциді на Донбасі. Поки він зараз у своєму світі, я думаю, він знає, що відбувається в Україні... Але я думаю, що він вірить, що виграє війну", – розповів Нехаммер, згадуючи свій візит до російського диктатора.