Про мирні переговори з Росією можна буде забути, якщо захисники України будуть повністю знищені в Маріуполі.

Як повідомляє Українська правда, про це президент Володимир Зеленський заявив в інтерв'ю українським ЗМІ.

"Маріуполь - це може бути, як десять Бородянок, і я хочу сказати, знищення наших військових, наших хлопців поставить крапку на всіх переговорах... глухий кут – тому що ми не торгуємо територіями і нашими людьми. І чим більше буде Бородянок, тим складніше буде", - заявив Зеленський.

Глава Української держави зазначив, що на даний момент йдуть переговори з приводу Маріуполя. Однак, російська сторона вимагає, щоб українські захисники склали зброю і здалися росіянам.

"Маріуполь. Ситуація дуже складна. Заблоковані наші військові, заблоковані поранені. Там гуманітарна криза, немає їжі, немає води, немає медикаментів. Проте хлопці захищаються. І однієї подяки замало, бо тривають переговорні процеси. Довіри до переговірників по Маріуполю, якщо чесно, немає. Ми домовлялися, що будуть гуманітарні коридори. Хотіли забрати поранених, наших жінок і дітей, але Росія відмовилася", - заявив Зеленський.

Він також зазначив, що влада "на зв'язку з хлопцями, які на заблокованому заводі", розмови йдуть "на різних рівнях".

Нагадаємо, у Кремлі почався справжній переворот. Путіна готові повалити, генералів вже розстрілюють.

Також повідомлялося, що російські військові залишають криваві написи в спальнях українців. З'явилися моторошні фотографії.

Тим часом Зеленський заявив про потужний удар по Путіну: для нас це не трагедія.