Карма в дії. "Москва" спочатку згоріла, а потім і зовсім пішла на дно. Це ми зараз - про флагман російського флоту, про гордість Путіна - про той клятий ракетний крейсер, який міг знищити кілька українських міст.

Стало відомо, що після вибуху на крейсері "Москва" в страшних муках загинув командир корабля Антон Купрін. Капітан 1 рангу ЧМФ РФ, щоб ви розуміли!

Він брав участь у нападі на острів Зміїний і погрожував українським військовослужбовцям розстрілом зі свого ж ракетного крейсера "Москва".

Про загибель командира ракетного крейсера" Москва " також повідомляє Telegram-канал "Новини Збройних сил України". Як йдеться в публікації, капітан Антон Купрін віддавав накази на обстріл крилатими ракетами українських міст.

В базі "Миротворця" повідомляється, що ракетний крейсер "Москва" під керівництвом Антона Купріна під виглядом навчань перебував у Середземному морі, звідки здійснювалися ракетні удари по Сирії.

Після атаки ЗСУ ракетний крейсер "Москва" довго горів, потім перевертався на бік. Але все ж потонув. Разом з екіпажем. Відомий російський опозиціонер Ілля Пономарьов порівняв ці втрати з трагедією, коли затонув підводний човен "Курськ".

"На даний момент достовірно відомо про порятунок 50 осіб з 510 членів екіпажу. Для порівняння - в ході катастрофи підводного човна "Курськ" загинуло 107 осіб.

Тепер у Путіна в комплект до Сребрениці є ще й Цусіма. І все за один місяць... Умілець!

Росіяни, давайте закликаємо його хоч траур оголосити, чи що?", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Що ж, як то кажуть, земля - скловатою... Спи неспокійно, командир путінської армії, яка вбиває дітей і розстрілює мирних жителів. Вибачте нас за емоції. Накипіло чи що...

Нагадаємо, Росія вже прямо попередила про ракетні удари по Києву. Будуть мстити.

Також ми писали: Він сказав свої останні слова по рації. Україна не забуде цього крику Героя...

А це просто неможливо забути:при атаці росіян дівчинка залишилася без ніг. Хлопчик позбувся руки.