Винищувачі Повітряних сил Збройних сил України продовжують патрулювання в повітряному просторі нашої країни. І результат за 10 квітня вражає - завдяки спільній роботі з сухопутними військами Збройних сил України, були знищені 11 повітряних цілей російських загарбників, а саме один літак (Су-34), чотири вертольоти (Мі-24, Ка-52), три безпілотних літальних апарати (ОТР) і три крилатих.ракети (Х-59). Гордість російської армії Су-34 в українців помістився в звичайний контейнер для сміття.

Так, в мережі з'явилося фото уламків російського літака Су-34, який російські окупанти називають найсучаснішим зразком російської авіації. Ще б пак, Приблизна вартість Су-34 оцінюється в $36 млн.

Ось тільки те, що можна побачити на фото, більше схоже не на "гордість", а на конструктор LEGO, який легко помістився на причіп до легкового автомобіля. Про це пише Оглядач.

За попередньою інформацією, зібрані на українській землі уламки належать Су-34 RF-95010 з бортовим номером 35, який перебував на озброєнні 559-го авіаполку РФ (Морозівська Авіабаза).

Швидше за все, цей літак був збитий українськими військовими 14 березня 2022 року.

Відзначимо, що свій перший політ СУ-34 здійснив в 1990 році, хоча це скоріше була не нова розробка тоді, а лише модифікація відомого Су-27. А ось запустити Су-34 в серійне виробництво і прийняти на озброєння армія РФ змогла лише в 2014 році, зібравши тоді більше 130 машин.

В цілому завдання цього літака-високоточні удари по противнику в тилах, на оперативно-тактичній глибині, в умовах насиченої протиповітряної оборони і протидії.

Раніше Hyser писав, що чим харчуються російські окупанти. Такого ви не бачили. Фото

Також наш портал счоогбщал, що Путін направив в Україну генерала-нелюда. США попередили.

Нагадавши, "Запобігти Бучу і Краматорську": Кулеба розповів про переговори з Росією