Якщо висловлювання Наполеона, що" армія марширує, поки у неї повний шлунок " правдиво, то не дивно, що російська армія ледве пересувається. Ще б пак, якщо побачити "розсольник" який дають солдатам на прожиток, то можна померти тільки від його виду, не кажучи вже про зіткнення з українськими бійцями.

Стало відомо, що Росія годує своїх солдатів відвертими помиями, до того ж простроченими. Так, в мережі з'явилися фотографії "пайка", який видають російським окупантам. Про це написав Апостроф.

У трилітрові банки старанні працівники " Конверспіщепрому "Калмикії наклали суміш підозрілої консистенції і назвали це"розсольником". На банках написано, що страва відповідає державному ГОСТу. Користувачі пожартували:"яка держава, такий і ГОСТ".

Крім того, що сама суміш виглядає вкрай небезпечною для споживання, вона виявилася простроченою - в цих банках вона з 14 жовтня 2021 року. На фотографіях видно, як цвіль охопила "розсольник".

"Ментальна прірва. Просто бездонна прірва. Звичайно, вони бігали по домівках відбираючи не тільки домашню живність, а й макарони, масло і крупи... ще ніколи слово "імпортозаміщення" не мало такого яскравого образу" ,- іронізував Руслан Горевий.

До речі, ще в 2019 році Міноборони заявило, що российских військовослужбовців в армії вже не годують традиційною тушонкою і"м'ясорослими консервами".

Не дивно, що одними з" бойових " тактик російських окупантів в Україні стали мародерство і вбивства собак для подальшого вживання їх в їжу. Ось чому вони в кожному селі вигрібають з магазинів і будинків всі продукти харчування.

Раніше повідомлялося, що росіяни під Києвом спалювали сотні Біблій. З'явилося фото.

Також ми писали, що російську співачку викинули з розкішної вілли на курорті, віддавши її французам.

Крім того, повідомлялося, що Український офіцер підірвав себе, щоб стримати ворога. Встиг сказати останні слова.