Російські війська вже здобули славу кривавих м'ясників, нелюдів і садистів, які можуть воювати тільки з незахищеними мирними громадянами.

Як тільки в справу вступають українські захисники, боягузливі мерзоти біжать до своїх матусь, залишаючи за собою діряві шкарпетки, награбовані речі і власні кінцівки…

Мерзенні виродки з підрозділів путінської армії вже не просто розстрілюють мирних жителів в їх же квартирах. Вони придумали новий спосіб розправи і гноблення українців – путінські військовослужбовці відбирають у батьків неповнолітніх дівчаток і відвозять їх з собою.

Таку історію описав сайт Обозреватель.

"6 квітня в Умані поховали Аню і Дениса Яцюк. Подружжя було розстріляне на дорозі, коли намагалися виїхати з Северинівки під Києвом в Умань до батьків. Вижили тільки їх дві доньки - старша 15-річна Аріна і 9-річна Лера.

Однак російські загарбники, які й відкрили вогонь по мирних жителях, забрали дівчаток. Молодшу вони просто висадили в незнайомому селі, а старшу, поранену відвезли з собою. Вже понад місяць доля дитини невідома", - пише видання.

Вдалося з'ясувати, що тим самим незнайомим селом виявився населений пункт Копилів, що під Києвом.

Пізніше волонтер Альона Вінницька під час поїздки в село Копилів відшукала Леру. Дівчинка розповіла їй як загинули тато і мама.

Фото Аріни, яку намагаються знайти

Рідні сподіваються, що старшу Аріну окупанти теж десь висадили. І просять усіх, хто щось знає або бачив дівчинку, повідомити близьким. А молодшу сестру рідні в п'ятницю вже повинні були забрати додому.

+ 48796675250 – Володя і Оксана, тітка і дядько дівчаток, 067-754-98-34-Валентин Іванович, дідусь дівчаток.

Нагадавши, російські військові нелюди за наказом Путіна завдали потужного удару по вокзалу з мирними українцями. Багато жертв і поранених.

Тим часом, ЗСУ продовжують зачистку України від російської нечисті. Звільнено чергову область.

Також повідомлялося, що Путін у нестямі від люті: Україна отримає тисячі Стінгерів, Джавелінів і дронів-камікадзе. Російські військові повернуться додому в чорних мішках.