Не встигла Україна разом зі світовою спільнотою відійти від "Бучанської різанини", яку влаштували російські війська, як нелюди Путіна зовершили черговий варварський і жорстокий теракт.

В результаті потужного удару по залізничному вокзалу в Краматорську безліч мирних українців, що стояли на платформі і біля будівлі вокзалу, позбулися рук і ніг.

Кількість загиблих - 35 осіб. Серед них - чотири дитини…

Про поранених і покалічених українців розповів мер Краматорська Олександр Гончаренко.

"Багато людей важких, без рук, ніг - їх оперують 30-40 хірургів одночасно", - підкреслив Гончаренко.

За його словами, уламки ракети знайшли за 40 м від епіцентру удару, що свідчить про її високу потужність. Він також заявив, що в момент обстрілу на вокзалі знаходилося близько 4 тисяч осіб, які очікували евакуації.

Мер додав, що окупанти навмисно стріляли по будівлі: "відправка поїздів починається з 10:00, і окупанти навмисне вдарили в момент, коли на площі стояло близько 4 тисяч осіб".

Портал Hyser завжди намагається дотримуватися норм етики. Але цього разу ми вже не змогли витримати: Путін, Здохни в своєму бункері, гори в пеклі, але перед смертю пройди через найстрашніші муки!!!

Раніше повідомлялося, що ЗСУ зуміли звільнити від російських нелюдів чергову область України.

Також ми писали, що у Москві поховали ненависника України Жириновського. Його навіть винесли в закритій труні. Відео.

Тим часом, як повідомлялося, Путін не знаходить собі місця: Україна отримає тисячі Джавелінів, Стінгерів і дронів-камікадзе. Готуйтеся, росіяни...