Ніхто не стане заперечувати, що через бойові дії в Україні багато кур'єрські служби відчувають певні складнощі в роботі. Більш того, в деяких випадках їх послуги подорожчали. Враховуючи оперативну ситуацію, мережа супермаркетів АТБ запропонувала послугу, яка повинна полегшити життя українцям.

Стало відомо, що АТБ оголосили про запуск безкоштовної доставки термінових гуманітарних посилок "АТБ-пошта". Передбачається, що це дуже полегшить життя вимушених переселенців, а також роботу благодійних організацій та волонтерських центрів.

Про нову послугу повідомили в прес-службі компанії в Іnstagram.

Керівництво АТБ уточнило, що запуск послуги "АТБ-пошта" введений з урахуванням складнощів в роботі офіційних кур'єрських служб в Україні, а в деяких випадках з істотним подорожчанням їх послуг.

На сьогоднішній день термінова доставка гуманітарних посилок здійснюється в напрямках:

  • Дніпро-Одеса;
  • Дніпро-Львів;
  • Львів-Одеса;
  • Львів-Дніпро-Харків;
  • Одеса-Львів;
  • Одеса-Дніпро-Харків;
  • Харків-Дніпро-Одеса;
  • Харків-Дніпро-Львів.

"Таку можливість ми впровадили, спостерігаючи суттєві труднощі в роботі офіційних кур'єрських служб в Україні, а іноді значне подорожчання вартості їх послуг. Враховуючи наше транспортне сполучення і за підтримки наших діючих магазинів і розподільних центрів, ми зможемо безкоштовно надавати таку послугу в термінових і невідкладних випадках", — повідомив у Facebook гендиректор мережі Борис Марков.

Щоб скористатися послугою "АТБ-пошта" необхідно заповнити відповідну форму в сервісі " звернення організацій "на офіційному сайті компанії з приміткою "запит на послугу" АТБ-пошта " по посилання.

До речі, для безкоштовної доставки будуть приймати не всі посилки. Важливо щоб вони були до 30 кг і не перевищували розміри 50смх50смх70см.

Зазначимо, що з початку повномасштабної військової агресії на території України корпорація "АТБ" надала українцям допомогу продуктами харчування та товарами першої необхідності на суму понад 200 мільйонів гривень.

Раніше Hyser писав, що Дмитро Комаров показавши знищене росіянами село.

Також наш портал повідомляв, що Росія розпадеться на 4 окремих області: астролог розповів, що буде після перемоги України.

Нагадавши, у Пентагоні заговорили про перемогу України: "Путін нічого не зміг досягти..."