У звичайному мирному житті до 24 лютого 2022 року Святослав Вакарчук був рок-зіркою, сьогодні ж він ще й лейтинант Збройних сил України. Так, з перших днів війни чоловік їздить по Україні з концертами для підтримки військових і тих, хто постійно змушений ховатися в бомбосховищах. Зараз же фронтмен гурту" Океан Ельзи " приїхав на кілька днів до свого рідного Львова.

На згадку про візит 46-річний музикант сфотографувався на Площі Ринок у рідному Львові, от тільки на фото він не один, а з милою дівчиною, яка, як виявилося, доводиться Вакарчуку
прийомною дочкою Діаною.

Так, на фото батько з дочкою підняли синьо-жовтий прапор, який, за словами виконавця, йому подарували бійці 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади ЗСУ. Відповідним знімком Вакарчук поділився на особистій сторінці в Instagram.

До речі, варто відзначити, що дівчина на фото виглядає дуже стильно. Діана одягла кеди на високій платформі, широкі штани, коричневий Светр, тренч і акцентну зелену шапку.

"Розгорнули прапор у Львові разом з дочкою Діаною. До речі, вона разом з командою однодумців волонтерить з перших днів війни. Допомагають біженцям зі Сходу, які потрапили до Львова, знайти притулок в різних містах Європи", - написав музикант під постом.

Фоловери відразу ж засипали компліментами дочку Вакарчука:

  • Яка красива у вас Діана.
  • Сім'я героїв!
  • Молодець, Діана.
  • Спасибі, що виховали таку дочку! Бережіть себе і її!

Зазначимо, що Діана Фонарьова є дочкою цивільної дружини Вакарчука Лялі Фонарьової від першого чоловіка, львівського бізнесмена Володимира Тарасюка. Незважаючи на те, що Діана - прийомна дочка, співак виховував її як рідну. Він і зараз підтримує теплі стосунки з дівчиною.

Як відомо, в 2018 році Діана закінчила Ноттінгемський університет у Великобританії і отримала диплом магістра.

Читайте також: