24 лютого 2022 року, починаючи свою "спеціальну операцію з порятунку російськомовного населення Донбасу" Володимир Путін заявляв, що в його плани не входить окупація українських територій, так як "Росія нікому і нічого не збирається нав'язувати силою". Ось тільки зараз всі бачать, що російська армія окупувала кілька українських міст, спровокувавши там гуманітарну катастрофу. Президент України Володимир Зеленський в черговий раз звернувся до світової спільноти з проханням дати Україні зброю і ось чим він керується.

Президент України Володимир Зеленський показав фото зруйнованих окупантами мирних українських міст. Таким чином він в черговий раз закликав міжнародне співтовариство надати нашим захисникам ще більше озброєння.

Зокрема, Збройним силам України потрібні літаки, танки, артилерія і снаряди. Знімки Зеленський опублікував у своєму Telegram-каналі.

"Якщо хтось боїться прийняти необхідні рішення, зокрема для того, щоб ми отримали літаки, танки, необхідну артилерію і снаряди, це робить цих людей відповідальними за катастрофу, яку російські війська створили в українських містах", – підкреслив він.

Читайте також: