Американська актриса, посол доброї волі ЮНІСЕФ Анджеліна Джолі давно займається проблемами біженців і не з чуток знає про те, які труднощі їм доводиться переживати. Ще б пак, вона неодноразово їздила з гуманітарними місіями по всьому світу, зокрема, в Камбоджу, де, ДО РЕЧІ, усиновила дитину. З першого дня війни вона не тільки підтримала Україну, а й активно пише про події в країні у своєму Instagrаm.

І правда, 46-річна оскароносна голлівудська актриса Анджеліна Джолі, яка своєю діяльністю неодноразово доводила, що краса душі важливіша за зовнішню, з 24 лютого думками з Україною.

Актриса активно пише про події в Україні у своєму Instagrаm, повідомляючи світові про жахи війни. Крім того, вона допомогла і продовжує це робити, організувати допомогу українцям, якими були змушені покинути свої будинки.

"Як і багато хто з вас, я молюся за людей в Україні", - написала знаменитість в перший день нападу Росії на Україну.

Днями як посол доброї волі ООН актриса відвідала госпіталь Pediatrico Bambino Gesu при Святому Престолі в Італії, де знаходяться діти-біженці з України, щоб підтримати їх і поспілкуватися з лікарями і медсестрами, які доглядають за ними.

"Як і багато інших, я молюся про припинення війни. Це єдиний спосіб припинити страждання і вимушене переміщення людей», – написала Анжеліна.

Серед інших дітей, Анджеліна Джолі відвідала і 10-річного Артема Кочергана з Чернівців, який лікується від гострого лімфобластного лейкозу. Хворобу у хлопчика діагностували минулого року. До того, як потрапити до Риму, Артем лікувався у Чернівцях, а потім у Туреччині.

До речі, її візит відбувся в день, коли Агентство ООН у справах біженців підтвердило, що всього за один місяць Україну покинули чотири мільйони її громадян. До слова, це є найбільш експоненціально зростаючою кризою біженців у світі з часів Другої світової війни.

Читайте також: