На 37-ту добу війни, російські військові, схоже, вже не планують наступальних операцій і не мріють про перемогу. Більш того, перехоплені розмови солдатів додому свідчать про те, що більшість орків хоче просто вижити, а свій страх перед ЗСУ вони "лікують" алкоголем.

Стало відомо, що для того, щоб створити видимість успіху в захопленні України, російська армія здійснює абсолютно нелогічні і дикі дії.

Виявляється, російським військовим обіцяють надбавки за знищену українську техніку. Воювати росіяни не вміють, а грошей хочеться. Ось і додумалися знищувати свою техніку заради премій, а фото з невпізнанними бойовими машинами або гарматами скидають своєму військовому керівництву.

Крім того, російські військові знищують власну бойову техніку і видають її потім за "підбиту українську" для створення картинки нібито успішних боїв з ЗСУ.

Росіяни готові навіть на таке, щоб створити хоча б видимість своїх "успіхів" в Україні.

Про це свідчать дані СБУ, яка 1 квітня виклала запис телефонної розмови, де військовослужбовці РФ вирішують, як підірвати техніку і потім відправити фото для звітності.

Так, Російський командир ставить своєму підлеглому завдання: зробити фото - і відеофіксацію "знищених мінометів". Вони користуються схожістю нашої техніки, але навіть "в спокійних умовах" путінські воїни не можуть знищити власну гаубицю ні з гранатомета, ні вибухівки.

"Я вже про це всім доповів. Тепер чекають фотографій, гармат, мінометів, кулеметів, кровище, бинтів і всієї х*йни... Давайте швидше!"- невдоволено каже командир.

Читайте також: