Ось уже 37-й день російські війська в Україні скоюють військові злочини і завдають ударів по мирних жителях та інфраструктурі. При цьому українська армія героїчно обороняється, стримуючи атаки росіян на всіх фронтах. Так, українці зустрічають окупантів вогнем і порохом, а не квітами, як припускав Путін. Не дивно, що росіянам важко воювати з ЗСУ.

ЗСУ, Тероборона, НГУ та інші підрозділи продовжують нещадно знищувати російських солдатів, які 24 лютого напали на Україну. Через натиск Захисників України окупанти деморалізовані і несуть втрати.

Так, наприклад, днями СБУ оприлюднила телефонну розмову одного з окупантів зі своєю дружиною. Росіянин по телефону поскаржився дружині, що він не може виконувати поставлені кремлівським керівництвом завдання через професіоналізм Збройних Сил України.

"Поки чутки такі, що відступаємо. Можливо, скоро повернемося додому. Наша бригада конкретно обосралась. Втрати є, поранених багато. У нас взагалі армія дебіли, Дауни. Ми тут взагалі на х * р не потрібні. Ми тут не можемо виконувати завдання проти такого суперника", - розповів окупант.

До того ж, російський солдат додає, що постійно ховається в окопі.

Читайте також: