Народна депутатка 9 скликання Ольга Стефанишина повідомила про загибель свого чоловіка Богдана. Відомо, що Богдан Стефанишин загинув на Чернігівщині під час доставки гуманітарної допомоги людям. Це сталося 30 березня, його машину обстріляли орки.

"Мій коханий чоловік, Богдан, загинув від російського снаряда 30 березня під Черніговим, намагаючись врятувати людей. Я буду з нашими дітьми, не на зв’язку. Мені дуже боляче. Сука війна", - написала віце-прем'єр-міністр у своєму Facebook.

Про чоловіка відомо те, що в перший же день війни він пішов записуватися в військкомат, але коли після 10-годинної черги йому сказали, що вже перебор, він почав займатися гуманітаркою та вивозити людей з пекла спочатку з-під Києва, а потім з Чернігова.

Зворушливими спогадами про загиблого Богдана Стефанишина поділилася голова фракції "Голос" Олександра Устінова, яка нині знаходиться у декретній відпустці у США.

"Сьогодні Богдан, чоловік Олі Стефанишиної загинув як Герой, намагаючись врятувати інших. Оля розказувала, що вони ще тільки почали жити разом, а Богдан вже тоді забороняв купувати їй "расєйській" сир, бо назва клята. Його сім'я з Коломиї пройшла всі кола пекла радянщини, й він з дитинства знав, хто такі кляті москалі", - написала про загиблого друг родини.

Зазначимо, що Ольга Стефанишина - експертка в сфері захисту прав пацієнтів є народною депутаткою Верховної Ради України IX скликання, обраною від партії "Голос".

У сім'ї Стефанишиних дві дочки.

Читайте також: