Вівторок, 29 березня - 34-й день з початку жорстокої і нелюдської війни, розгорнутої Росією проти України. За цей час понад 3,5 млн українців були змушені покинути країну через постійне бомбардування. При цьому весь світ бачить, що російські військові вже втрачають наступальний потенціал і їх ресурсів вистачить ще максимум на 2-3 тижні активних бойових дій в Україні. Ось тільки невміння Володимира Путіна визнавати власні помилки здатне продовжити війну Росії проти України на невизначений термін.

Відомий екстрасенс і астролог Сергій Кобзар з Одеси закликає українців потерпіти і протриматися ще зовсім трохи. Так, в ефірі програми "Зоряний шлях" він розповів, коли Україна виграє війну з Росією і що чекає українців після цього. Про це написав Главред.

За словами астролога, Україна однозначно здобуде перемогу у війні з Росією і протягом двох років відбудує зруйновані міста за рахунок РФ, і потім послідує значне зростання нашої країни.

"Ми вже виграли, просто потрібно це зафіксувати. Головне зараз - не панікувати, так як саме цього домагається ворог. Треба вірити в ЗСУ, В Президента",-каже Сергій Кобзар, учасник 14-го сезону міжнародної Битви екстрасенсів на каналі СТБ.

"У розкладі випадає так, що буде кілька угод між владою двох країн. Перша-дуже скоро, в квітні-травні. Друга-ближче до середини або кінця літа. Але вийдемо з гарячої фази ми в найближчий місяць. Коли всі їхали, я говорив, що на травень ми вже повинні смажити шашлики", – сказав екстрасенс.

Також астролог додав, що території Донецької та Луганської області ЗСУ можуть відбити дуже швидко.

При цьому, що стосується Криму, то він ймовірно, буде нейтральною територією.

"Після цієї війни буде період відновлення-причому за рахунок сторони, що програла. Вони дадуть гроші, а будемо відбудовувати півтора-два роки, максимум – три", - спрогнозував астролог.

Він також зазначив, що після цього протягом 5-7 років в Україні послідує стрімке зростання.

Читайте також: