Володимир Зеленський твердо заявив, що Україна не піде на компроміси з Росією, які могли б призвести до розпаду нашої країни. За його словами, Україна перемагає.

Як повідомляє Кореспондент, про це Зеленський заявив в інтерв'ю виданню The Economist.

"Поки твердо маємо намір не піддаватися цим вимогам. Я думаю, що ми перемагаємо. Військова обстановка складна, але ми відбиваємо атаки", - підкреслив він.

Зеленський заявив, що вважає перемогою України порятунок якомога більше життів українців.

"Перемога - це можливість врятувати якомога більше життів. Так, щоб врятувати якомога більше життів, адже без цього ніщо не мало б сенсу. Наша земля важлива, так, але в кінцевому рахунку - це просто територія. Я не знаю, як довго триватиме війна, але ми будемо битися до останнього міста, яке у нас є", - сказав він.

Також президента запитали, чи можливий міцний мир по завершенні війни з Путіним.

"Я не знаю, чи знає взагалі Путін відповідь на це питання. Я думаю, що багато факторів будуть впливати на його рішення. Стабільність в регіонах присутності Росії буде грати роль і впливати на його рішення. Питання про те, як зміняться відносини між Росією і Україною в результаті того, що сталося, велике. У мене немає на це відповіді. Це велика проблема, дуже велика проблема", - відповів він.

Читайте також:

"Еліта Путіна": полонений бурят розповів, як напився і "завойовував" Україну. Відео.

Буде потужний удар: Британія дала Україні зенітно-ракетні комплекси Starstreak.

Київ почав оживати: у столиці запрацювали сотні СТО, магазинів і перукарень.