Через місяць війни в Україні Міноборони Росії розкрило втрати своєї армії. За словами першого заступника начальника Генерального штабу ЗС генерал-полковника Сергія Рудського, за 30 днів війни загинув 1351 російський військовослужбовець і 3825 осіб отримали поранення. При цьому українська сторона озвучує цифри в 10 разів більше. Про те, що в Росії приховують правду про загиблих і поранених свідчать і перехоплені розмови окупантів з рідними.

Так, завдяки чітко налагодженій роботі СБУ, в українців є можливість прослухати кілька перехоплених розмов" ниючих " російських окупантів, які скаржаться на командування, погане забезпечення і свої втрати.

З розмов, наприклад, стає ясно, що строковики російської армії не витримують психологічного навантаження на війні в Україні – деякі з них самі калічаться, щоб втекти, інші – запивають страшні спогади алкоголем.

У представленому нижче аудіозапису звучать розмови двох строковиків. Один з них називає бойових побратимів "тварюками йо * анними", тому що ті втекли.

"Ці тварі еб * ні с'еб * ісь. Один спеціально себе ногу зламав. Інший сказав, що контузило його, і він забув маму-тата", - каже окупант рідним.

Цікаво, що родичі російських військових, як правило, засмучуються провалом так званої "спецоперації "і звинувачують у всьому НАТО, а до своїх" захисників " у них немає ні краплі співчуття.

"Ти тільки не забухай, цього точно не треба. Що " якщо дах буде їхати?"...ну до психолога, значить, підеш", - каже родичка.

Інший військовий на аргумент дружини, що її родич був 2 роки строковиком в Грозному, відповів, що в Грозному найменше було.

Пряма мова окупанта: "за цей час (За місяць війни на Україні – ред.) як за 3 роки все сталося. Повіривши…. Тому що не очікували такого просто..."

Читайте також:

Крах Росії: через потужні санкції росіянам наказали заводити городи

Росія оголосила про закінчення першої фази війни в Україні. Що буде далі

І як Вам Україна? Військові Путіна відповідають на питання. Відео