Сьогодні 29 - й день війни-24 березня 2022 року закінчився місяць з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. І поки українські захисники ціною життя протистоять агресії кремлівського керівництва, весь світ прагне допомогти людям, які опинилися в біді. Гуманітарна допомога зараз приходить в Україну щодня, адже людяність ніхто не відміняв. Однак, і на біді, виявляється, у деяких вистачає совісті заробляти.

Так, обурливий випадок стався 22 березня на пункті пропуску "Ягодин" (Волинська область), який знаходиться на кордоні з Польщею.

За документами в Україну з-за кордону завозили продукти харчування, які допоможуть вижити людям, що знаходяться в гарячих точках України.

Насправді ж, в ході перевірки, виявилося, що в цій машині були продукти преміум-класу, зокрема, чорна ікра і інші консерви, вироблені в Росії.

"...вантажним автомобілем під виглядом гуманітарної допомоги завезли партію продуктів харчування з Німеччини та Італії. Завозило цю "гуманітарки" ГО "СПРИЯННЯ РОЗВИТКУ об'єднань співвласників багатоквартирних будинків України", яке підконтрольне депутату Волинської обласної ради 8 скликання Кузюре О.Г.", - йдеться в повідомленні.

Наразі справу передано до правоохоронних органів.

"Детальну інформацію про автомобілі, головних дійових осіб та адреси складів не публікуємо, проте Привіт Волинській митниці та депутату Кузюрі А.Г. передаємо. Соромно господа!!! На війні заробляти не можна!!!"- підкреслюється в повідомленні.

Раніше Hyser писав про те, що у Зеленського назвали терміни закінчення війни в Україні.

Також наш портал повідомляв, що у Кремлі не хочуть припиняти вогонь, а до зустрічі Зеленського і Путіна не готові.

Нагадуємо, що ВМС України знищили 4 великих російських бойових кораблі.