У той час як дочка російського міністра оборони Сергія Шойгу Ксенія, пише в Instagram, що підтримує війну в Україні, у старшої спадкоємиці Володимира Путіна, Марії, схоже, свої нагальні проблеми. Так, за даними ЗМІ, її шлюб з нідерландцем Йорритом Фаассеном розпався. І бізнес тепер під загрозою.

Стало відомо, що у старшої дочки президента РФ Володимира Путіна, 36-річної Марії Воронцової (Фаассен), яка є експертом з рідкісних генетичних захворювань у дітей, через санкції під питанням опинився багатомільйонний проект всього її життя.

Так, в її найближчих планах було відкриття суперсучасного медичного центру під Санкт-Петербургом і залучення туди пацієнтів з Європи і шейхів з країн Перської затоки.

Журналісти з'ясували, що для будівництва комплексу була виділена земельна ділянка в лісі площею 30,4 га, а площа комплексу повинна була скласти близько 110 тисяч кв. м.

"У неї велика частка в мегапроекті зі створення суперсучасного медичного центру в Санкт-Петербурзі. Були плани залучити багатих пацієнтів з Європи та країн Перської затоки. А тепер, після нападу на Україну, які європейці і які шейхи туди поїдуть?",- написавши журналіст-розслідувач Сергій Канєв.

Додатково до цього, як заявив головний редактор забороненого в Росії видання The Insider Роман Доброхотов, у Марії на тлі війни розпалася сім'я. Ще б пак, чоловік Воронцової-підприємець з Нідерландів Йорріт Йост Фаассен. У квітні 2006 року він приїхав до Росії "з метою працевлаштування у ВАТ "Газпром"", а вже в 2007 році отримав там посаду директора з розвитку бізнесу.

ДО РЕЧІ, молодша дочка Путіна, Катерина Тихонова кілька років тому теж розлучилася. Вона була одружена з сином давнього приятеля батька, Миколи Шамалова, Кирилом.

Раніше Hyser писав про те, що у Зеленського назвали терміни закінчення війни в Україні.

Також наш портал повідомляв, що у Кремлі не хочуть припиняти вогонь, а до зустрічі Зеленського і Путіна не готові.

Нагадуємо, що ВМС України знищили 4 великих російських бойових кораблі.