Російського президента Путіна вже ніщо не зупинить. Після вторгнення він має намір нанести військові удари по європейських країнах. Крім того, Будапештський меморандум в частині захисту України не спрацював.

Як повідомляє Апостроф, з такою заявою виступив президент України Володимир Зеленський виступаючи на саміті НАТО в онлайн-форматі.

"Росія не думає зупинятися на Україні. Не думає і не буде. Вона хоче піти далі. Проти східних членів НАТО. Держав Балтії, Польщі - це точно. Чи перестане тоді НАТО думати про це, переживати, як відреагує Росія? Хто може бути впевнений в цьому?",- зазначив він.

Він підкреслив, що Будапештський меморандум не спрацював для України і тепер постало питання чи спрацює п'ята стаття НАТО.

"І чи є у вас впевненість в тому, що п'ята стаття здатна спрацювати? Для нас вже не спрацював "Будапешт". Наш Будапештський меморандум. Не спрацював на світі в Україні", - додав Зеленський.

Згідно з п'ятою статтею НАТО, напад на одного з членів Альянсу вважається нападом на НАТО в цілому і всі країни-члени повинні його захищатимуть.

Читайте також: "Це містика": Клопотенко знайшов у гімні Україні приховане пророцтво.

Це важливо: Такого ще не було: бойова міць Росії впала на 90%. Це майже розгром. Заява Пентагону.

Що варто прочитати: Фото яхти Путіна, на якій він загине від блискавки за прогнозами Нострадамуса.