Російські окупаційні війська, які 24 лютого 2022 року вторглися в Україну, продовжують стикатися із запеклим опором не тільки на передовій, але і в тилах, де щосили орудують партизани. При цьому росіяни шоковані тим, що українці живуть набагато краще, ніж вони. Тому їм починає доходити, що нічого хорошого Путін принести в незалежну країну принести не може і рухають їм тільки амбіції.

Так, у російських загарбників-розрив шаблону якості життя в Україні.

Виявляється, що українці живуть набагато краще, ніж російські «асвободітелі». Тому останні мародерствують, а близьким і рідним називають це безліміт.

Ось що про це говорить загарбник, який знаходиться в Київській області: "Тут, бл*дь, з двома дітьми спробуй так хату обставити. Все життя будеш платити, і ще діти будуть платити. І всі речі не як наші (ширвжиток смердючий), а гідні, фірмові... ніде ще хе*ню не зустрів: ні в селах, ні в містах".

І промиті мізки його співрозмовниці легко знаходять цьому пояснення: "...Захід підтримує їх як! Ясна річ: і шмотки, і все...".

Вона скаржиться на санкції Заходу і поступово готується до життя в новій реальності: як У Радянському Союзі за залізною завісою, зазначили в СБУ.

Раніше повідомлялося: Викликає нелюдські муки: армія РФ лупить по українцях забороненою зброєю. Фото.

Читайте також: "Путіна готові прибрати": розвідка повідомила про плани російських олігархів.

Важлива інформація: Бої на Житомирській трасі: названо найнебезпечніші напрямки.