Російські олігархи вже проводять закриті зустрічі, на яких обговорюється можливий сценарій з ліквідації російського президента Путина.

Про це йдеться в повідомлення Головного управління розвідки Міноборони України.

"У Москві пройшла зустріч російського олігарха Петра Авена і казахського мільярдера Олександра Машкевича. В ході зустрічі Авен зазначив, що російські олігархи вкрай роздратовані політикою Путіна. Санкції, накладені на Росію і конкретних бізнесменів через війну війни в Україні, боляче вдарили станом російських мільярдерів", - йдеться в повідомленні.

У розвідці також зазначають, що представники російського великого бізнесу зараз шукають шляхи впливу на диктатора або його близьке оточення з силового блоку. Але це ускладнюється тим, що Путін знаходиться в жорсткій ізоляції і практично нікого до себе не підпускає. В першу чергу, олігархів, яких він вважає ненадійними.

"Втім, великий російський бізнес вже готовий до радикальних кроків. Окремі олігархи навіть обговорюють оплату фізичного усунення Путіна", - резюмують у Головному управлінні розвідки.

Петро Авен: російський політик і бізнесмен. Президент ВАТ Акціонерний комерційний банк "Альфа-Банк". За версією Forbes, в 2021 році зайняв 30-е місце в списку 200 найбагатших бізнесменів Росії, володіючи особистим статком в $5,3 млрд.

Олександр Машкевич: Казахстанський мільярдер, родом з Киргизстану, громадянин Канади, проживає в Тель-Авіві. За версією Forbes, в 2016 році його статки становили $1,5 млрд.

Раніше повідомлялося, що Путіну встановили золоті тримачі під Туалетний папір. Фото.

Читайте також: "Дуже мстивий": російський боєць переїхав танком свого командира.

Тажке ми писали, що у Росії зупинився єдиний завод з виробництва танків.