Вночі 24 лютого президент РФ Володимир Путін заявив про початок "спеціальної військової операції" проти України. У низці українських міст прогриміли вибухи-російські війська порушили український держкордон. Звичайно ж ця ситуація не залишилася безкарною і США разом з Євросоюзом ввели великий пакет фінансових санкцій для повної ізоляції Росії в світі. Ось що з цього вийшло.

З початком дії санкцій в РФ почався дефіцит паперу. Ціна зросла в 4 рази, але навіть за такою ціною її складно знайти в торгових мережах.

Так, наприклад, дефіцит гостро відчувається в російському Новосибірську. Там помічників депутатів міськради закликали економити папір, який подорожчав після початку війни проти України. Про це розпорядився спікер міськради Новосибірська Дмитро Асанцев. Всім своїм підлеглим він направив власне розпорядження про "економію паперу в Раді депутатів".

У Думі Братська ситуація не краща. Сьогодні, 22 березня, під час депутатських слухань там поінформували депутатів, що у зв'язку з різким зростанням цін на офісний папір тепер в Думі не будуть роздруковувати повістки засідань. Список питань, які розглядатимуть на засіданні, тепер виводитиметься на монітори, якими оснащені робочі місця депутатів.

Крім того, було зазначено, що робота Думи найближчим часом буде максимально переведена на електронний документообіг.

Раніше Hyser писав, що у полон потрапив важливий Російський підполковник. Фото.

Також наш портал повідомляв, що загибель Путіна в 2022-му році знайшли в пророцтвах Нострадамуса.

Нагадавши, США направляють в Україну бойові дрони-камікадзе.