Всі погодяться, що за 25 років існування мережа супермаркетів АТБ стала найбільшою продовольчою мережею України. Ще б пак, станом на січень 2021 року підприємство налічувало 1316 магазинів, а оборот компанії за 2021 рік склав 179,8 млрд. грн. От тільки нові реалії призвели до суттєвих змін в роботі цих магазинів.

Стало відомо, що керівництво мережі прийняло рішення про закриття частини супермаркетів. Про це повідомили у пресслужбі "АТБ-маркет".

Так, наприклад, у Києві продовжать працювати лише "опорні" магазини, де продаватимуть найнеобхідніші продукти харчування та товари першої необхідності. Їх наразі 34 супермаркети.

Такі заходи компанія вживає, щоб запобігти небезпеці для співробітників і відвідувачів магазинів. Крім того, виникла напружена ситуація з доставкою товарів у місця проведення бойових дій, адже у воєнних умовах важко налагодити безперебійну логістику.

Також повідомляється про зачинення магазинів не лише у Києві, а й також у Харкові, Сумах, Миколаєві, деяких населених пунктах Чернігівської та Черкаської областей, де відбуваються бойові дії.

З переліком працюючих магазинів мережі АТБ можна ознайомитись за посиланням.

Зазначимо, що через проблеми у логістиці та великим попитом на деякі товари у воєнний час, мережа АТБ ввела обмеження на продаж таких продуктів: хліб; батони; крупи;цукор; сіль; макаронні вироби; олія. Таким чином, в одні руки дозволено продавати не більше двох одиниць одного товару.

Раніше Hyser писав, що компанія "АТБ-маркет" офіційно заявила, що не здійснюватиме будь-якої господарської діяльності на тимчасово окупованих територіях України.

Також наш портал повідомляв, що російський військовий додзвонився дружині і розповів, як їх кинули в Україні.

Нагадаємо, у Росії ввели обмеження на продаж туалетного паперу.