27-й день поспіль Маріуполь навмисно перуть з лиця землі. Російські окупанти обстрілюють місто з авіації, кораблів і реактивної артилерії. Стало відомо, хто за всім цим стоїть.

Стало відомо, що жорстоким бомбардуванням Маріуполя керує генерал-полковник путінської армії Михайло Мізінцев, якого називають "улюбленцем Путіна".

Ім'я одного з головних окупантів РФ назвав радник глави українського МВС Антон Геращенко в Telegram. Він зазначив, що це стане в нагоді для міжнародного суду в Гаазі і трибуналу.

Саме за наказом генерал-полковника Мізінцева, який, до слова, закінчив Київське вище загальновійськове командне училище, відбуваються страшні жертовні бомбардування приморського міста на Донбасі.

"Це він віддавав накази бомбити пологовий будинок, дитячу лікарню, драмтеатр, будинки мирних жителів. Це він знищує Маріуполь, як раніше знищував сирійські міста", - написав Геращенко, опублікувавши фото російського військового злочинця, обличчя якого повинні побачити українці.

Так, 16 березня в Маріуполі російські окупанти скинули авіабомбу на драматичний театр, де перебували сотні дітей і жінок. А трохи пізніше росіяни скинули бомби на школу в Маріуполі, де знаходилися близько 400 осіб.

Відзначимо, що в минулому 59-річний воєначальник мізинців з 2014 року очолював Національний центр управління обороною РФ і був за головного в Сирії. В ході спецоперації в Сирії Мізінцев керував міжвідомчим координаційним штабом РФ "по поверненню біженців на територію Сирійської Арабської Республіки".

Раніше, а саме до 1989-го Мізинцев був командиром розвідувального взводу розвідувальної роти танкового полку танкової дивізії в групі радянських військ у Німеччині.

До генерал-полковника його підвищили в 2017-му.

Раніше Hyser писав, що у полон потрапив важливий Російський підполковник. Фото.

Також наш портал повідомляв, що загибель Путіна в 2022-му році знайшли в пророцтвах Нострадамуса.

Нагадавши, США направляють в Україну бойові дрони-камікадзе.