Його люблять в Росії і ненавидять на Заході. Володимир Путін стоїть "біля керма Росії" вже 18 років. І якщо всередині країни Результати його правління сприймаються багатьма як в цілому позитивні, то лідери розвинених країн пам'ятають лише про війни, які той починав.

Ті, хто вчив історію пам'ятають, що Гітлер, хоч і сподівався правити світом вічно, але реалії довели його до того, що довелося пустити собі "кулю в лоб". Президента Росії зараз порівнюють саме з цим історичним персонажем, так як те, що він творить зараз в Україні - це чистокровний фашизм на сучасний лад.

Про бажання, яке об'єднало зараз все людство, заявив публіцист Олександр Невзоров. Про це росіянин розповів в ході свого виступу в Тель-Авіві (Ізраїль). Ролик з його промовою вже розміщений на YouTube.

За його словами, вперше за 80 років весь світ хоче лише одного-смерті Путіна. А все через те, що по-перше українці зараз переживають один з найкривавіших і жорстоких епізодів своєї історії, а по-друге санкції світової спільноти скоро перетворять РФ на випалену пустелю і дехто в Росії це вже розуміє.

"Наступи смерть Путіна-війна моментально завершиться. Адже її причина виникла в запаленому конспірологією та історичною безграмотністю мозку однієї єдиної людини, президента РФ" - заявив Невзоров.

Публіцист, правда, не готовий припустити як саме закінчить свої дні Путін. Однак, він упевнений, що або Путіна прибере його найближче оточення, або він помре як Усама бен Ладен, від рук спецпідрозділу "морських котиків".

"Мільйони людей прокидаються і тикають пальцями в свої гаджети, дзвонять в надії, що вони побачать заголовки газет - "Путін мертвий" (після цих слів Невзорова зал вибухнув овацією. - Ред.). Притому, що бажання побачити ці два слова, всього-на-всього два слова, зараз настільки велике і настільки непереможне у всього цивілізованого людства, що ми можемо тільки констатувати, що, на жаль, думки і емоції вони не матеріалізуються", - розповів Невзоров.

Раніше Hyser писав, що білоруські офіцери масово йдуть на пенсію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ЗСУ звільнили 5 населених пунктів у Чернігівській області.

Також "Hyser" писав, що Порошенко заявив, що підтримує Зеленського.