25-тий день Росія продовжує військове вторгнення в Україну, розпочате 24 лютого за наказом Володимира Путіна. При цьому російські війська несуть величезні втрати-таких вони не відчували в жодній війні, яку Росія розв'язувала на територіях інших країн. І це не просто збитки фінансові: втрати стосуються як особового складу армії, так і військової техніки. Своїми думками про те, що чекає Росію після закінчення війни і що буде з Путіним, поділився колишній командувач силами США в Європі, відставний генерал Бен Ходжес.

Так, він вважає цілком вірогідним, що у короткостроковій перспективі в Росії може відбутися зміна влади. Причина, за його словами, криється в тому, що в його найближчому оточенні дуже багато незадоволені путінським режимом через санкції.

"Не думаю, що оточуючі Путіна люди хочуть вчинити самогубство або втратити ще більше, ніж вони вже втратили", - заявив він.

Крім того, колишній командувач армії США в Європі продовжує наполягати на своїй раніше озвученій позиції, що в російсько-українській війні окупанти дуже близькі вже до критичної точки, пройшовши яку вони не зможуть продовжувати атаки. При цьому всі розуміють, що повний розгром армії Росії Україною це фактично "смерть" Путіна.

Також він зазначив, що світ повинен вплинути на російські сім'ї, щоб переконати їх не відпускати своїх синів на війну в Україні.

"Ми повинні ретельно і комплексно працювати, щоб відрадити Російські сім'ї від відправки своїх синів у військкомати 1 квітня", - заявив генерал.

Раніше Hyser писав, що в Україні заборонили партію Медведчука і ще 10 проросійських партій. Список.

Також наш портал повідомляв, що ЗСУ покарали російського військового, який ґвалтував українок. Тепер лежить в полі і дивиться в небо.

Нагадавши, звичайні українські хлопці вкрали у росіян новий танк.