19 березня 2022 року для української армії виявилось плідним днем. Так, радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко в ефірі єдиного телемарафону новин повідомив, що за добу Збройним силам України вдалося ліквідувати аж двох командирів військових підрозділів Російської Федерації. Один з них відповідав за ідеологічну роботу на флоті, а інший був заступником керівника інженерних військ Західного військового округу РФ.

Українців не може не радувати, що російська армія продовжує втрачати командний склад. Стало відомо, що ЗСУ під час боїв на Півдні України ліквідували заступника командувача чорноморського флоту РФ капітана першого рангу Андрія Палія.

Про це повідомили у Facebook пресслужба Сухопутних військ ЗС України.

"ЗСУ ліквідували заступника командувача Чорноморського флоту РФ з військово-політичної роботи, капітана 1 рангу Андрія Палія. Доброго ранку, ми з України!", – йдеться у повідомленні.

Цікаво, що саме Палій вселяв простим російським військовим тези російської пропаганди про українську загрозу, нацистів та лабораторії з виробництва біологічної зброї для того, щоб росіяни могли без докорів совісті вбивати українців.

Такими подробицями поділився головний редактор "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов у своєму Facebook.

"Цікавий напрямок, де знищили Палія. Підлеглі Чорноморському флоту частини 126-ї бригади берегової оборони розбиті під Миколаєвим і в паніці втекли до Херсона, а 810-а бригада морської піхоти зазнає великих втрат штурмуючи Маріуполь", — додав Бутусов.

До слова, Андрія Палія можна сміливо зарахувати до зрадників України. Справа в тому, що свого часу він вчився у київському виші й навіть служив у Нацгвардії. От тільки у березні 1993 року відмовився приймати українську військову присягу і відбув на північний флот Росії.

У серпні — вересні 2008 року Палій брав участь у війні проти Грузії.

Зазначимо, що за три тижні війни українські воїни знищили понад 10 вищих російських командирів, у тому числі щонайменше шість генералів, повідомляє Управління стратегічних комунікацій Апарату головнокомандувача ЗС України.

Раніше Hyser писав, що ЗСУ покарали російського військового, який гвалтував українок. Тепер лежить в полі і дивиться в небо.

Читайте також: Потужна Заява Зеленського про закінчення війни. Люди вірять і аплодують.

Нагадаємо, звичайні українські хлопці вкрали у росіян новий танк.