Війна в Україні 2022 може завершитися завдяки переговорам. Про це свідчить гороскоп для України, який склала астролог Лариса Гресь.

За її словами, вторгнення Росії в Україну відбулося під час спадної місяця. Як правило, в такі періоди немає сил завершити розпочате, тому є надія, що сама гостра фаза не буде тривалою, передає Телеграф.

У той же час перші переговори Росії і України почалися на молодик в знаку Риби - прихованому і хитрому. Астролог не виключає, що багато інформації залишилося "за кадром".

"Але тільки переговори здатні зупинити весь цей жах і безумство. Раз від разу вони будуть ставати більш предметніше (...) Після 20 березня можна сподіватися, що весь переговорний процес піде від невизначеності і прийме більш - менш конкретні обриси", - розповіла Гресь.

Якщо ж переговори не дадуть результату, то приблизно 22-23 березня, можуть бути сильні і жорсткі провокації, нещадні бої. А 9 квітня цей жах може повторитися, каже астролог.

Коли настане переломний момент у війні в Україні

30 Квітня 2022 року відбудеться сонячне затемнення. Воно може погіршити кризу в РФ і дати шанс на закінчення руйнівної фази війни Росії проти України.

"У карті України дане затемнення пройде в будинку сусідньої держави, а в карті Росії — в будинку криз, що дає підставу сподіватися на кризову ситуацію всередині РФ, конфлікт всередині країни, а також на конфлікт всередині влади. Дуже навіть схоже, що кінець березня, перша половина квітня може бути відправною точкою, для завершення руйнівної частини військового конфлікту", - вважає Гресь.

Астролог прогнозує, що в останніх числах березня будуть відбуватися парадоксальні ситуації, які буде важко укласти в логічний ланцюжок. Виходити ці події будуть з РФ.

Чи збереже Україна свої території

З 12-14 травня почнуться зміни в політиці України. Ми можемо побачити якусь нетиповість в діях наших політиків. При цьому натальна карта України говорить про те, що відбудуться суттєві трансформації.

"Ще в 2014 році я писала, що Україна не збереже свої території. Але від обраного курсу нашого уряду буде залежати, чи залишиться Україна в рамках тієї території, яку ми маємо зараз, чи ні", - зазначила Гресь.

Фахівець додала, що з точки зору астрології, до якого б результату ми не підійшли в квітні місяці – конфлікт не буде вичерпаний.

"Процес визначення буде довгий, дане питання буде вирішуватися весь березень, заново доведеться підходити до цієї теми влітку, в липні-серпні, і тільки до середини грудня стане зрозуміло, що ми маємо", — резюмувала астролог.

Раніше Шварценеггер звернувся до російських солдатів: "ваші кінцівки залишаться на цій війні...".

Нагадавши, Ілон Маск красиво постебався над Кадировим і розповів, що зробить Путіну лівою рукою.

Також наш портал повідомляв, що у Росії через санкції почали продавати радянські чайники. Відео