Колись Ден Уеллс у книзі "Я-не серійний вбивця" написав, що"у всіх є слабкості, навіть у демонів". Російський журналіст і телеведучий Олександр Невзоров припустив, що може бути ахіллесової п'ятої президента Володимира Путіна.

Останнім часом Президент Росії Володимир Путін прийняв дуже багато рішень, які так чи інакше вплинули на політику всього світу. Йдеться про захоплення Криму, про вторгнення в Донбас, про спробу втрутитися в американські і французькі вибори, про приватизацію "Роснефти", про її позов до "системи", про початок "справи Серебренникова" і врешті-решт його вторгнення військами на Україну 24 лютого 2022 року.

Ось тільки, схоже, найближче оточення Путіна вже давно відрізало його від зовнішнього світу і створило для нього штучну реальність. Ще б пак, в реальному світі нормальній людині і політику було б неможливо змиритися з нез'ясовно жалюгідними результатами російсько-української війни, з зубожінням і розоренням, обваленням самої Росії, з тисячами трупів, зі світовим болем і гнівом, а також прокльонами.

При цьому залежність Путіна від якоїсь вигаданої дійсності набуло, по всій видимості, наркотичний характер і тепер є ознакою його слабкості, а не сили.

Так, на думку Невзорова, зупинити війну в Україні і привести до загибелі путінського режиму під силу тільки сьогоднішнім пропагандистам. Таку думку він висловив у своєму Telegram, коментуючи резонансний запис на провладному каналі"Преса силових структур".

Відомо, що напередодні один з редакторів каналу "Преса силових структур" розмістив пост, в якому розповів правду про роботу ЗМІ в Росії і не виключив, що після цього повідомлення йому доведеться покинути Росію.

"Вже 20 днів поспіль я і вся наша команда створюємо дезінформацію немислимого масштабу. Ми приховуємо справжні втрати армії, але голосно говоримо про її "успіхи", – зізнався співробітник "преси".

Редактор звинуватив Путіна у брехні і заявив, що зараз в Україні відбувається справжнісінький тероризм. Він визнав , що саме російська армія скинула величезну бомбу на драмтеатр в Маріуполі, де ховалися понад 1000 мирних жителів.

За словами Невзорова, саме такі вчинки і прозріння пропагандистів зможуть "зламати хребтину улюбленій війні Кремля". А в кінцевому підсумку-наблизити кінець самої Росії.

Раніше Hyser писав, що під час обстрілу Києва загинула відома українська актриса.

Також наш портал повідомляв, що Арнольд Шварценеггер звернувся до російських військових.

Нагадавши, що в Миколаївській області розстрілюють ветеранів АТО.