Сьогодні, 18 березня, в Москві на стадіоні "Лужники" відбувся концерт-мітинг, присвячений так званому Дню возз'єднання Криму і Севастополя з Росією. Звичайно ж не обійшлося без приїзду на захід Володимира Путіна, ось тільки з його виступом трапився казус.

Так, стало відомо, що під час мітинг-концерту в "Лужниках" в Москві, присвяченого окупації Криму Росією, Трансляція виступу Путіна несподівано перервалася.

На кадрах, які з'явилися в мережі видно, що глава Кремля починає розповідати про те, що "дата початку спецоперації в Україні випадково збіглася з днем народження одного з видатних військових командирів",

"Так вийшло що початок операції збігся, абсолютно випадково з днем народження одного з наших видатних..." - встиг сказати Путін, після чого в ефірі з'явився виступ російського артиста Олега Газманова з піснею "Вперед, Росія!", що відбулося раніше.

У соцмережах користувачі на ситуацію прореагували саркастично і поділилися своїми "залізобетонними версіями", чому "путлер обривався".

До речі, за словами спікера Путіна Дмитра Пєскова, причиною інциденту нібито став "технічний збій на сервері".

Повідомляється, що через кілька хвилин перерваний виступ Путіна показали в ефірі повторно - цього разу цілком.

У своєму виступі Володимир Путін назвав головну мету так званої "визвольної операції" - позбавити мирних громадян від геноциду, і, говорячи про Донбас, навіть процитував рядки з Біблії:"немає більше тієї любові, як якщо хто покладе душу Свою за друзів своїх".

Раніше Шварценеггер звернувся до російських солдатів: "ваші кінцівки залишаться на цій війні...".

Нагадавши, Ілон Маск красиво постебався над Кадировим і розповів, що зробить Путіну лівою рукою.

Також наш портал повідомляв, що у Росії через санкції почали продавати радянські чайники. Відео