18 березня — двадцять третій день від вторгнення Росії в Україну. За цей час за підрахунками ЗСУ, Росія втратила понад 14 тисяч своїх військових. От тільки російське командування цим не переймається, бо зайняте тим, що переоформлює вбитих на війні в Україні окупантів зі строковиків у контрактників, аби уникнути виплат родинам та бунту в суспільстві. При цьому щойно призваних солдат залучають до грязної роботи.

Ні для кого не секрет, що поранених та вбитих під час вторгнення в Україну російських військових частково спалюють у мобільних крематоріях, а частково відвозять до Білорусі. Так, допомогу постраждалим солдатам надають лікарні в Гомелі, Мозирі, Наровлі, адже саме ці міста знаходяться неподалік північного кордону України.

А ось у містечку Комарин Гомельської області облаштували базу з ремонту танків. Там військовослужбовців використовують на брудних роботах, таких, наприклад, як відмивання відтягнутої на ремонт техніки від людських решток.

Справа в тому, що місце вибрано невипадково. Комарин сполучений залізницею з Припʼяттю та Черніговом, а шосейною дорогою — з Чорнобилем та Черніговом. Саме тому росіяни, швидше за все, відібрали у місцевого радгоспу майданчик для сільгосптехніки, куди звозять свої пошкоджені танки.

Журналістам вдалося поспілкуватись з родичами одного зі строковиків. Ті розказали, що його кудись перевели з його частини, після чого досить довго з ним не було зв'язку, вони боялися, що хлопця відправили на війну в Україну. А нещодавно він зміг зв'язатися з батьками через вайбер і попросив дістати та якось передати йому препаратів від нудоти та блювоти.

Звісно ж батьки одразу вирішили, що їх син поранений і потрапив у полон в Україні. Але все виявилось значно банальніше.

"Відмиваємо танки від людських решток. Там шматки тіл, нас постійно нудить", - пояснив свою потребу юнак.

Цю інформацію підтвердили і батьки інших строковиків, котрих відправили у Гомельську область мити танки.

Раніше Hyser писав, що відомий український музикант виявився навідником російських військ.

Також наш портал повідомляв, що Шварценеггер звернувся до російських солдатів: "ваші кінцівки залишаться на цій війні...".

Тим часом, військові експерти назвали два сценарії закінчення війни в Україні. Чого очікувати.