Українці створили дуже забавну комп'ютерну гру, в якій вам пропонується на українському тракторі вкрасти російський танк.

Як повідомляє УНІАН, проект називається Farmers Stealing Tanks і запускається прямо в браузері. Доступ до гри здійснюється через сайт PixelForest, а він, в свою чергу, працює на базі Itch.io.

Суть Farmers Stealing Tanks максимально проста. Потрібно управляти трактором з видом зверху, чіпляти російські танки і відвозити в комору.

За це нараховуються бали, яких необхідно набрати якомога більше. У "головного героя" є три життя. Вони віднімаються при попаданнях ворожих снарядів. Здоров'я заповнюється за допомогою транспортування бойових машин з червоним відмітками і пляшок зі спиртним.

Танки окупантів чіпляються автоматично - потрібно лише правильно навестися на ціль. А ось до управління доведеться звикнути, так як трактор аж надто жваво пересувається і ковзає по землі. Геймплей в Farmers Stealing Tanks супроводжується веселою музикою з українськими мотивами.

Читайте також: "Тихо прийшли, тихо пішли": звичайні українські хлопці вкрали у росіян новий танк.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що військовий експерт розповів, як розвиватимуться ситуація на фронті.