У мережі з'явився відеоролик, на якому видно, як росіяни борються один з одним за цукор

Після того, як війська Російської Федерації вторглися на територію України, країни Заходу ввели проти агресора рекордну кількість санкцій, які завдали руйнівної шкоди всім галузям російської економіки. Наслідки цих санкцій відображені на відеоролику, опублікованому Telegram-каналом "NEXTA Live".

Так, вже деякий час на території РФ з полиць магазинів і супермаркетів почав зникати цукор. Першим про дефіцит відзвітували в місті Пенза, де крім цукру з покупцям стала практично недоступна гречана крупа.

Опублікований відеоролик був записаний вже в іншому місті-Касимові Рязанської області. Там у мережевому супермаркеті" магніт " пенсіонери розтягнули весь привезений цукор буквально за півхвилини. Те ж саме відбувається і з багатьма іншими продуктами: після завезення їх повністю змітають з полиць за рекордно короткий час, як і вищезгадану гречку.

Також повідомлялося, що крім цукру з прилавків російських магазинів зникають крупи і прокладки. При цьому через санкції засоби особистої гігієни подорожчали на 40-50%. Навіть самі продавці російських супермаркетів відзначають, що цукор, крупи і сіль зараз дефіцит абсолютно скрізь. Кондитерські вироби подорожчали на 20-30%

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що під час обстрілу Києва загинула відома українська актриса.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Арнольд Шварценеггер звернувся до російських військових.

Також "Hyser" писав, що в Миколаївській області розстрілюють ветеранів АТО.