За словами голлівудської зірки, війну в Україні почав саме Путін, а страждають через це українські громадяни.

Крім того, актор зазначив, що російські солдати, яких кинули на вторгнення в Україну, "залишать на війні свої кінцівки".

"Я з важким серцем кажу вам, що тисячі російських солдатів вбиті. Вони опинилися між українцями, які борються за свою батьківщину, і російським керівництвом, що воює заради завоювання. Я знаю, що російський народ не в курсі того, що зараз відбувається. Я закликаю російський народ і російських солдатів в Україні зрозуміти, що все це - пропаганда і дезінформація. А президенту Путіну я скажу: ви почали цю війну, ви ведете цю війну, ви можете зупинити цю війну", - заявив він.

"Це незаконна війна. Ваші життя, ваші кінцівки, ваше майбутнє жертвуються заради безглуздої війни, яку засуджує весь світ", - додав Шварценеггер.

Крім того, легендарний актор звернувся до всіх росіян і до Путіна:

"Я з важким серцем кажу вам, що тисячі російських солдатів вбиті. Вони опинилися між українцями, які борються за свою батьківщину, і російським керівництвом, що воює заради завоювання. Я знаю, що російський народ не в курсі того, що зараз відбувається. Я закликаю російський народ і російських солдатів в Україні зрозуміти, що все це - пропаганда і дезінформація. А президенту Путіну я скажу: ви почали цю війну, ви ведете цю війну, ви можете зупинити цю війну".

Нагадаємо, раніше Ілон Маск красиво постебався над Кадировим і розповів, що зробить Путіну лівою рукою.

Раніше Hyser повідомляв, що відома українська телеведуча реаліті-шоу" Ревізор" Юлія Панкова розповіла, як вона більше двох тижнів провела в повній окупації під Гостомелем.