Всім відомо, що кожному диктатору потрібен хтось, щоб здійснювати свої брудні вчинки. У Володимира Путіна, схоже, це Президент Чечні Рамзан Кадиров, який взамін за щедре фінансування від Росії, готовий виконувати всі "особливі" завдання, поставлені Путіним. Природно, коли Путіна викликали на дуель, то за "справу" взявся саме скандальний чеченець.

Так, 14 березня 2022 року Ілон Маск, найбагатша людина в світі, викликав на дуель президента Росії Володимира Путіна. На кону була виставлена доля України. Про це ексцентричний 50-річний американський мільярдер повідомив у соціальній мережі Twitter, написавши слова "Володимир Путін" російською мовою, а "Україна" - українською.

Правда, Маск не уточнив, якого роду єдиноборство мається на увазі: чи йде мова про бійку або про збройну дуелі. Є припущення, що відповідно до дуельного кодексу, він вирішив залишити вибір зброї за Путіним.

Президент РФ на посаду засновника SpaceX не відгукнувся, а ось посіпак Путіна, Рамзан Кадиров, вирішив особисто "опустити" Маска.

Чеченський президент порадив засновнику SpaceX і Tesla Путіна не чіпати, так як сили не рівні.

"Ілон Маск, у тебе з Путіним лишком різні вагові категорії. І справа навіть не в єдиноборствах або, наприклад, в дзюдо. Як ти собі це уявляєш? Ти в червоному кутку рингу-бізнесмен і твіттерний блогер. Путін у синьому-світовий політик, стратег, гроза Заходу і США. Не по-спортивному виглядатиме Володимир Володимирович, коли битиме слабшого противника", - написав Кадиров.

Крім того, Кадиров зневажливо назвав Ілона Маска "Ілоною" і порадив бізнесменові пройти в Чечні спеціальні бойові тренінги, щоб "з ніжної Ілони стати брутальним Ілоном".

Ось тільки власник автомобільного стартапу Tesla Inc. і космічної компанії SpaceX виявився не з полохливих. Він опублікував скрін заяви Кадирова і англійський переклад, а також додав коментар: "спасибі за пропозицію, але така чудова підготовка дасть мені занадто велику перевагу. Якщо він боїться битися, то я згоден використовувати тільки свою ліву руку, а я навіть не лівша".

Раніше Hyser повідомляв, що відома українська телеведуча реаліті-шоу "Ревізор" Юлія Панкова розповіла, як вона більше двох тижнів провела в повній окупації під Гостомелем.

Нагадавши, стали відомі подробиці мирної угоди РФ і України.