Україна для українців це не просто територія, де вони мешкають, це їх життя, їх історія та коріння. Саме тому мільйони людей стали на захист України, коли Володимир Путін 24 лютого без оголошення війни почав бомбити українські міста.

І справді, хто б міг подумати, що у 2022 році через повномасштабну війну з боку Росії на захист незалежності та суверенності України стане стільки її мешканців, що їх вже не злічити. Українські добровольці на різних "фронтах" нинішнього військового життя – це новітній світовий приклад істинної жертовності заради свободи, правди, заради ближніх.

У місті Бориспіль Київської області стався випадок, який показав, що своїх дітей українці вчать правильно і прищеплюють їм якості патріотизму та відваги.

Так, 11-річний хлопчик вночі під час комендантської години прийшов записуватися до місцевого загону територіальної оборони, бо він щиро вважає, що також повинен допомагати ЗСУ у цей важкий період української історії. Про це повідомляє ТРС Бориспіль.

"До нас вночі прийшов 11-річний хлопчик. Учень 5-го класу. Зі школи № 7. Прийшов у комендантську годину. Сам. Пішки. До військових. Він прийшов воювати! Вже потім ми передали його схвильованій мамі, яка була швидко знайдена. Мама - до вас прохання - не лайте героя!",- каже очевидець Олексій Ковтун.

Хлопчика бійці тероборони напоїли, нагодували, вручили подарунки.

"Показали наш побут, дали помацати автомат. Сфотографували з бійцями. Щоб він був спокійним-записали в добровольці! Обмінялися контактами. Попросили його намалювати нам малюнок. Він був спочатку трохи засмучений, що ми відразу не взяли його до себе на службу. Згодом звичайно ж заспокоївся", - розповів Ковтун.

До слова, Верховна Рада України у вівторок, 15 березня, проголосувала за визнання добровольців Територіальної оборони ветеранами війни. Відповідне рішення було ухвалено завдяки позиції 344 депутатів.

Раніше Hyser писав, що секретну віллу Путіна обладнали під українських біженців.

Нагадавши, росіяни залишили ЗСУ незайману колону техніки з боєприпасами. Фото.