Псковський спецназ, який вважається гордістю Росії, несе великі втрати в Україні. Елітні війська Путіна не очікували такого опору з боку українців і вже відмовляються виконувати накази керівництва.

Як повідомляє УНІАН, про це з посиланням на дані з української розвідки повідомив керівник Центру оборонних реформ, координатор Міжвідомчої платформи з протидії гібридним загрозам, яка здійснює свою діяльність в рамках співпраці Україна-НАТО, Олександр Данилюк.

"Згідно з даними української розвідки, у другій окремій бригаді спецназу ЗС РФ (Псков) в результаті боїв на харківському напрямку вже більше 30 загиблих, 26 поранених, і більше 50 зниклих безвісти, 7 здалися в полон", - заявив він.

"Командир бригади полковник Бушуєв вступив в конфлікт з командуванням 20 армії і Західного військового округу і відмовився направляти підлеглих в зону бойових дій. У зв'язку з чим був відсторонений від виконання зобов'язань.

У 22 окремій бригаді спецназу ЗС РФ (Степовій) станом на 15 березня 2022 року 8 військовослужбовців загинули і 8 були поранені в результаті артилерійського ураження їх командного пункту", - резюмував Данилюк.

Раніше ми повідомляли, що Бойові чеченці йдуть на допомогу українцям. Битимуть кадирівців. Фото.

Також нагадаємо, що Зеленський ввів загальнонаціональну хвилину мовчання. Тепер щоранку о 09: 00.

Нагадавши, у Чернігові росіяни розстріляли людей, які купують хліб. Багато жертв.