В Росії вже виник дефіцит деяких товарів і продуктів харчування.

Так, стало відомо, що з прилавків буквально зникли крупи і прокладки. Разом з тим через санкції на 40-50% ще й подорожчали засоби особистої гігієни. Про це пише "Оглядач".

у Росії через санкції вже зникли навіть прокладки і крупи, скріншот з відео

Самі росіяни розповідають в соціальних мережах про те, що вже зараз проблематично, наприклад, знайти цукор в магазинах. Його нестача спостерігається і у великих мереж.

"Цукор, сіль, крупи – зараз ні в одному магазині не знайдете", - розповіла журналістам продавщиця "Пятерочки".


Також виробники кондитерських виробів вже попередили про подорожчання на 20-30%. Крім того, з 1 квітня Mondelez вже вдруге за рік підніме вартість на 15-20%, Mars на 10%. А ось компанія "Чіо Ріо" з початку року підняла закупівельні ціни на 67%.

Інші організації, а саме Procter & Gamble (Tide, Lenor, Fairy, Ariel, Pampers, Always, Gillette, Head & Shoulders, Blend-a-med) теж повідомили про те, що підвищують відпускні ціни на 40-43%.


Раніше "Hyser" писав про те, що у російських магазинах почалися бійки на тлі дефіцитів деяких продуктів харчування через санкції.

Також наш портал повідомляв, що стане з Росією, якщо Путін раптом зникне, а головне які від цього будуть наслідки для України.

Нагадуємо, що у Києві почали маскувати ковбасу"Московську".