Американський генерал висловився щодо можливого завершення війни в Україні.

На даний момент у Росії відсутні три ключові речі, а саме часу, особового складу та боєприпасів. Через що вже через 10 днів у агресора не буде можливості вести активні бойові дії в Україні. У цьому впевнений колишній командувач армією США в Європі, генерал у відставці Бен Годжес, пише "Апостроф".


За його словами, вже зараз російська армія виснажена, але продовжує скидати бомби на мирні українські міста, вбиваючи мирних жителів країни на дорогах. Однак такими темпами сили у ворога вичерпаються вже через десять днів і як наслідок, ворог більше не зможе вести активну війну на території України.

Але при тому, що західні країни продовжать, а точніше посилять поставки для української армії, щоб військові і далі знищували артилерію і армію РФ, відбивали ракетні удари. Тоді через зазначений термін окупанти РФ не зможуть продовжувати свою відкриту війну.


Головне, що потрібно зробити українській армії, так це вистояти, поки у Росії не закінчаться можливості. Адже якщо країні-агресору не вдасться досягти запланованих цілей у проміжку наступних десяти днів, то, на думку військового, будь-які подальші дії стануть дуже збитковими і це буде означає фактичну поразку Росії.

Раніше "Hyser" писав про те, що було опубліковано відео знищення російського танка на повному ходу.

Також наш портал повідомляв, влада пояснила, чому в Києві ввели затяжну комендантську годину.

Нагадуємо, що у мережі показали кладовище техніки російської армії.