У ніч з 13 на 14 березня українцям на сон не довелося розраховувати, так як путінська армія атакувала населені пункти і об'єкти в різних регіонах України. Так, наприклад, поблизу Рівного окупанти знищили телевізійну вежу, що на Житомирщині згодом бомбардування впали сім будівель, а в Луганській області в результаті обстрілу Сєвєродонецька, постраждали 18 житлових будинків. У Києві теж було неспокійно, а вдень і зовсім жарко.

У понеділок, 14 березня, в Києві в результаті ворожих обстрілів загинули і постраждали люди в Подільському та Оболонському районах столиці.

Так, стало відомо, що 14 березня приблизно об 11 годині ранку в Києві
протиповітряні сили оборони збили ворожу ракету над житловим масивом Куренівка. Її уламки впали на житловий квартал і зруйнували п'ятиповерхівку,

"Стався вибух, вийшов. Спочатку всі, звичайно, впали на підлогу, потім прийшли в себе, вийшли і побачили всю цю трагедію", — прокоментував вибух очевидець.

При цьому свідок зазначив, що перед тим, як уламки ракети потрапили в житловий масив, сирену він не чув.

Пізніше стало відомо, що момент падіння уламків ракети, випущеної російськими військами, на столичний район Куренівка потрапив у поле зору камер спостереження. Таким чином стало відомо, що точний час падіння і вибуху – 11 годин і 4 хвилини.

Про це повідомляє УНІАН у Telegram-каналі.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що в результаті падіння залишків ракети одна людина загинула, шестеро отримали поранення. Також залишки ракети знищили порожній тролейбус, пошкодили балкони будинків і комерційні приміщення першого поверху.

Раніше Hyser показував відео, на якому видно, як російська збита ракета падає прямо на житлові квартали Києва.

Нагадавши, росіяни залишили ЗСУ незайману колону техніки з боєприпасами. Фото.