У мережі з'явилася інформація про те, що вілла дочки Путіна стане притулком для українських біженців

Після початку російського вторгнення на територію України країни Заходу ввели проти Російської Федерації та її керівництва безліч санкцій. Зокрема, було заарештовано майно перших осіб країни в Європі. Про це повідомляє iнформаційний портал "The Insider".

Повідомляється, що в французькому місті Біарріце місцевий активіст П'єр Афнер пробрався у віллу дочки президента РФ Володимира Путіна "Альта Миру". Він змінив у будинку замки і заявив, що в цій віллі зможуть оселитися всі, хто тікають від режиму Володимира Путіна, в першу чергу, звичайно, біженці з України.

За словами Афнера, він виявив у віллі документи, що стосуються російського підприємця Геннадія Тимченка і колишнього чоловіка Тихонової Кирила Шамалова.

За інформацією ЗМІ, раніше, в період з 2007 по 2012 рік особняк належав Тимченко, після чого був переданий Шамалову.

Афнер також розповів, що в просторій віллі є цілих вісім спалень і три ванні кімнати. Після вторгнення він повністю поміняв всі замки, так що особняк знаходиться повністю в його розпорядженні.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українець "КОСИВ" від призову, заявивши, що у нього важка вагітність.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що росіяни збили український вертоліт.

Також "Hyser" писав, що росіяни залишили ЗСУ незайману колону бойової техніки з боєприпасами.