Якщо почитати росЗМІ, то українські війська постійно відступають перед міццю Російської "визвольної" армії, турбуючись про своє "існування", а не про боєздатність підрозділів і цілісність техніки. Так, наприклад, народна міліція ЛНР похвалилася днями, що у селі Старогнатівка Донецької області недалеко від Волновахи вони забрали у ЗСУ кілька ящиків боєприпасів. Крім того, російські збройні сили звітують, що знаходять часто важкі машини в хорошому стані. Ось тільки насправді все зовсім не так.

ЗСУ, а також прикордонники разом з іншими складовими сил оборони продовжують чистити українську землю від ворожої нечисті.

Так, наприклад, в Луганській області деморалізовані окупанти втекли від українських прикордонників і ЗСУ. Ворог покинув зенітну установку і ГАЗ-66, завантажений гранатами і патронами.

Разом з тим українським військовим вдалося захопити ворожу колону постачання в повному складі.

"Чи вистачить у нас снарядів? Досить-ворог постачає техніки більше, ніж ми виробляємо самі", - жартують у Telegram-каналі "Оперативний ЗСУ".

Здобуті боєприпаси ЗСУ вже пообіцяли повернути, але не дуже приємним способом для ворогів.

Також зазначимо, що 12 Березня 10-та гірничо-штурмова бригада захопила Російський комплекс радіоелектронної боротьби противника.

Раніше наш портал повідомляв, що російські військові застрелили журналіста американського видання New York Times.

Також ми показували, як боєць ЗСУ зі 100 метрів підбив російську колону. Відео удару.

Нагадавши, у всі куточки Росії почали масово відправляти цинкові труни з України. Фото.