У мережі поділилися зворушливою фотографією з Ірпеня.

Зокрема, мова піде про фото, що було зроблено під час евакуації українців з Ірпеня Київської області. На ньому зображена бабуся, яка рятується від російських окупантів разом зі своїм домашнім улюбленцем. Про це повідомляє "ТСН".


Варто відзначити, що згідно із заявою голови Ірпеня Олександра Маркушина, станом на 13 березня місто не було повністю окуповане російською армією. Таким чином він випустив відео, в якому спростував фейки про свою втечу з міста, поранення і госпіталізацію.

Крім того, з його слів випливає, що 70% повністю контролюється українськими військами, а за решту 30% йдуть бої. Напередодні окупанти, погрожуючи, запропонували йому здати місто, а разом з тим і заробити гроші. На відповідь дали 24 години. Маркушин у відповідь на це надіславши їм знак "-".

"Мене дивує, що ці чудовиська досі не зрозуміли-Ірпінь не здається, Ірпінь не продається, Ірпінь б'ється!", зазначив Маркушин.


Раніше "Hyser" писав про те, що потужний авіаудар по Львівській області призвів до страшних руйнувань. Україна вимагає від НАТО терміново закрити небо.

Також наш портал повідомляв, що росіянка, яка живе в Київському бомбосховищі звернулася до глави Кремля Володимира Путіна, порвавши паспорт.

Нагадуємо, що у мережі показали, як українська артилерія мстить ворогові за удари по Львівщині. Є відповідне відео.