Ранок неділі, 13 березня, вчергове продемонстрував українцям підлість російської душі та їх цинізм та жорстокість. Так, поблизу Львова, за 40 км від кордону з Польщею, російські окупанти влаштували криваву атаку на Яворівський полігон. Росіяни виконали масований удар крилатими ракетами, використавши бомбардувальники типу Ту-95 чи Ту-160. В результаті атаки 35 людей загинуло і 134 перебувають на лікуванні - серед них як військові, так і цивільні.

От тільки дарма росіяни надіються, що це зійде їм з рук. Так, першою взялася до помсти 128-а окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада.

Те, що роблять ці хлопці та дівчата на передовій неймовірно радує - вони нещадно нищать ворога та його техніку.

Про чергову вдалу операцію повідомив речник 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади – Закарпатський легіон майор Ярослав Галас.

«Салютний» удар по ворогах від реактивної артилерії 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади. Це вам за Яворів і Франик, сучі діти!” – йдеться в описі до відео.

Зазначимо, що підрозділи 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади нещодавно отримали нову партію американських переносних протитанкових ракетних комплексів Javelin (Джавелін).

Сама інформація про наявність Джавелінів на озброєнні ЗСУ викликає серед російських окупантів паніку, бо жодного захисту від цих протитанкових ракетних комплексів броньована техніка не має, а сила її ураження настільки велика, що від танків БМП, БТР-ів чи іншої броньованої техніки росармії залишається лише купа обвугленого металобрухту.

Раніше Hyser писаd, що Україна вимагає від НАТО терміново закрити небо через потужний удар росіян по Львівській області, в результаті якого загинули 35 осіб.

Також наш портал повідомляв, що боєць ЗСУ зі 100 метрів підбив російську колону. Відео удару.

Нагадаємо, як виглядає зруйнований Маріуполь. Такого ще не було. Відео.